Kukoricacsíra-olaj:
A hidegsajtolással előállított kukoricacsíra-olaj olyan esszenciális
zsírsavakat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet
alapvető életfunkcióihoz.
Magas ásványianyag-, nyomelem-, illetve A-, D- és E-vitamin-tartalma miatt fogyasztása sejt- és bőrfiatalító hatású lehet.
Napraforgóolaj: A zsírokban oldódó vitaminok természetes vivőanyaga, így jelentős az E-vitamin- és A-vitamin-tartalma.
Kendermag
olaj: Vitaminokat (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, D- és E-vitamin), különböző
enzimeket és létfontosságú aminosavakat tartalmaz. Megtalálható benne, a
többi olajhoz hasonlóan, az immunrendszer megfelelő működéséért felelős
linolsav (Omega-6), illetve a szív- és érrendszer karbantartását
biztosító alfa-linolénsav (Omega-3). Az olaj különlegessége, hogy egy
harmadik zsírsavat, gamma linolsavat (GLA) is tartalmaz, és mindhárom
zsírsav a biológialiag legmegfelelőbb arányban található meg benne.
Lenmagolaj:
Rendkívül magas alfa-linolénsav (Omega-3), E-vitamin, illetve
béta-karotin tartalma miatt a legértékesebb olajok közé sorolható. Sárga
színű, karakteres ízvilággal rendelkező olaj.
A mag olajtartalmának
50-52%-át teszi ki az alfa-linolénsav, más néven az Omega-3 zsírsav. Ez
egy esszenciális zsírsav, amelyet az emberi és állati szervezet nem
képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie.
Lenmagolaj fogyasztásával az aktív életet élők megelőzhetik az edzések
utáni izomfájdalmat, és anyagcsere-gyorsító hatásának köszönhetően
rásegíthet a zsírégetésre.
Fontos tudni, hogy a hidegen sajtolt olajat nem tesszük ki semmilyen
kémiai hatásnak, nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, ízesítőt.
További előnye, hogy GMO-mentes alapanyaggal dolgozunk.
Értékelés-véleményezés